Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur.

Özet

Dizi "sıradan insanlar gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan" insanların hikayesini anlatıyor. Bir Japon, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, hiçbir şekilde yara almadığını keşfeder. Dul bir anne, güçlü bir ikinci kişiliğe sahip olduğunu farkeder. Asıl olan ise bütün bu insanların "insanlığı kurtarmak" adına yapmaları gereken görevleri vardır.

Aşağıda dizinin başrol oyuncuları ve özellikleri hakkında bilgiler vardır. Sırasıyla; Adı, Yaşı, Mesleği, Geldiği Yer, Süpergüç(ler)


Claire Bennet, 17, Öğrenci/Lise Odessa, Texas, Hızlı hücre yenileme

Simone Deveaux, 28, Bilinmiyor, New York City, Yok.

D.L. Hawkins, 31, İşsiz Bilinmiyor, Cisimlerin içinden geçebilme.

Isaac Mendez, 28, Ressam, yazar New York City, Gelecekte olacak olayları resmetme.

Hiro Nakamura, 24, Babasının şirketinde bilgisayar yazılımcısı. Tokyo, Japonya, Uzayı ve zamanı bükebilme, teleportasyon.

Matt Parkman, 35, Polis memuru, Los Angeles, Kaliforniya, Telepati

Nathan Petrelli, Bilinmiyor, (Peter'in abisi) Politikacı, New York City, Uçma

Peter Petrelli, 30, Hastabakıcı ,New York City, Belirli menzil içindeki diğer süper kahramanların güçlerini taklit etme.

Micah Sanders, 10, Öğrenci, Las Vegas, Nevada, Elektronik cihazları kontrol ve tamir yeteneği.

Niki Sanders, 33, Striptizci, Las Vegas, Nevada, Kişilik bölünmesi, ikinci kişiliği olan Jessica insanüstü kuvvete sahiptir.

Mohinder Suresh, Bilinmiyor, Profesör Madras, Hindistan Yok.


Arkadaşlar, son zamanlarda Lost fırtınasının ardından başlayan Heroes dalgası ülkemizde de başlayacak gibi görünüyor. CNBC-e Pazar akşamları 21:00'da yayınlayacak Heroes'ı. Ama benim gibi sabredemeyenler internetten indirebilirler. X-Men tadında her kahramanın süper güçleri var ama harika bir dizi. Herkese tavsiye ediyorum.Dizinin kendim tarafından hazırlanan sitesinde ki kategorilerden ilgilendiklerinizi buyrun ziyaret edin.heroes-tr

You may like these posts