EmrahTube ile Engellenmiş Sitelere Giriş


EmrahTube

İnternette, Türk Telekom tarafından engellenmiş sitelere girmek için birçok Proxy sitesi dolaşıyor. Bunlardan biride emrahtube

Bir internet kullanıcısı Türk Telekom tarafından engellenmiş sitelere girmek için bir Proxy sitesinde ne gibi özellikler arar?
1-Hızlı bir Proxy sitesi olsun.
2-Güvenilir bir Proxy sitesi olsun.
3-Youtube videolarını açsın.
4-Engellenmiş siteleri sorunsuz açsın.
5-Olabildiğince reklamsız bir Proxy sitesi olsun.
6-Reklam varsa bile rahatsız edici olmasın.
7-Mümkünse yasal olsun.

EmrahTube.com ile Youtube’daki videolar hem hızlıca doluyor, hem de reklamları (varsa bile ben görmedim) rahatsız edici değil.

Küçük Emrah
Küçük Emrah

Bunların yanı sıra EmrahTube yasaldır. Bu Proxy sitesinin bir özelliği de, Türk Telekom tarafından yasaklanmış sitelerin, yasak sayfalarını tek tek engellemesi. Böylece, site de yasalara aykırı bir durumda bulunmuyor. Eğer çocuk p..norsu veyahut Türk yasalarına aykırı bir sayfa bulursanız, bunu iletmeniz halinde o sayfaya erişim emrahtube.com üzerinden de kapanıyor. Yalnızca bununla kalmayıp yasak sayfası bulunan site sahibine ilk başta 1 defa uyarı yapıyor. Eğer bu uyarı dikkate alınmaz ise EmrahTube tarafından site sahibine yüzlerce uyarı gönderiliyor.

Size önerim sitenin ana sayfasının alt kısmındaki Hedeflerimiz - Hakkımızda - Emrahtube Nedir? - Ne gerek vardı bize? - Gizlilik bölümlerini de okuyun. Hem eğlenceli ve komik yazılar bulunuyor hem de siteyi daha yakından tanıyorsunuz.

Siteye www.EmrahTube.com adresinden ulaşabilirsiniz.


emrahtube, youtube a giriş, engellenmiş sitelere giriş, youtubea gir, geocitiese giriş, dailymotiona girmek için, yasaklanmış sitelere giriş, türk telekom tarafından yasaklanmış sitelere girmek

You may like these posts