portekiz turkiye euro 2008 mac ozeti - maçı izle - maç golleri - izle

Bu akşam oynanacak olan Avrupa 2008 Futbol Şampiyonası Portekiz - Türkiye maçının geniş özeti ve golleri maç bitiminden hemen sonra siteye eklenecektir..portekiz türkiye maç özeti türkiye potekiz euro 2008 golleri izle portekiz turkiye 2008 maç golleri izle


portekiz türkiye euro 2008 maç özeti sitemize yüklenmiştir izlemek için TIKLAYINIZ





Sözün bittiği yerdeyiz... Bugün saat 19.00´da İsviçre ile Çek Cumhuriyeti kapışacak. Ancak bizim için Euro 2008, saat 21.45´te başlayacak. Rakibimiz Portekiz...

Sözün bittiği yerdeyiz... Bugün saat 19.00’da İsviçre ile Çek Cumhuriyeti kapışacak. Ancak bizim için Euro 2008, saat 21.45’te başlayacak. Rakibimiz Portekiz... Hani o Ronaldo, Deco, Nani, Quaresma, Carvalho, Pepe ve Petit’in takımı... Ancak bizim için
hiç fark etmez

Avrupa’da herkes ‘Portekiz favori’ diyor. Unuttukları bir gerçek var; bizim adımız
Çılgın Türkler... Fatih Terim hazır, ‘Bizim Çocuklar’ hazır... Çıkacağız sahaya, oynayacak ve kazanacağız. Neden mi? Çünkü kafaya koyduk; Viyana’yı 3. kez kuşatacak ve bu kez alacağız!

TÜRKİYE
Volkan
Hakan
Gökhan
Servet
Sabri
Aurelio
Emre
Hamit
Tuncay
Arda
Nihat

PORTEKİZ
Ricardo
Carvalho
Pepe
Bosingwa
Petit
Ferreira
Moutinho
Deco
Simao
N.Gomes
Ronaldo

Kısa...Kısa...

Portekiz’e soruşturma
UEFA yetkilileri, antrenmana para karşılığında seyirci aldıkları gerekçesiyle Portekiz hakkında soruşturma başlattı. UEFA, idmanlarını 15 Euro karşılığında izleten ekibin bu parayı neden aldığı hakkında Futbol Federasyonu’ndan cevap istendi.

Yedinci kez rakibimiz
EURO 2008’de Ay-Yıldızlılar, gruptaki ilk maçını yapacağı Portekiz ile 7. kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, geçmişte Portekiz ile yaptığı 6 maçın sadece 1’ini 1955’te kazanırken, 5’ini yitirdi. 1996 ve 2000’deki Avrupa Şampiyonalarında ise 2 maçı da Portekiz kazandı.

Oyunculara yakın takip
Belçikalı Ortec Team Sportt Systems Şirketi, Euro 2008’de forma giyecek tüm futbolcuları yakın markaja aldı. İstatistiki verilerini de tutacak olan şirket, yıldızların piyasa değerini hesaplayacak. Performanslar http://www.de5eman.nl adlı siteden takip edilebilecek.

Doğan kesin konuştu
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Cenevre’ye ayak bastı ve Portekiz maçı için, “Artık sözün bittiği yerdeyiz” yorumunu yaptı. Havaalanındaki çalışanların Doğan ve ekibini İsviçre bayraklarıyla karşılaması dikkat çekti. Doğan, “Grubumuzun en güçlü takımına karşı oynayacağız. 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz” diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerinin Portekiz karşılaşmasına gelemeyecekleri öğrenildi.

fanatik.com.tr’nin Portekiz-Türkiye anketi
Türkiye kazanır % 50.57
Portekiz kazanır % 28.73
Berabere biter % 20.71
Toplam oy: 43.057

GÜNÜN PROGRAMI
7 HAZİRAN 2008 19.00
İSVİÇRE-ÇEK CUMHURİYETİ

7 HAZİRAN 2008 21.45
TÜRKİYE-PORTEKİZ


EURO 2008'de YARIN...
Avusturya-Hırvatistan
YER: Viyana
SAAT: 19.00
HAKEM:
Pieter Vink
YAYIN: ATV ve LİG TV

Almanya-Polonya
YER: Klagenfurt
SAAT: 21.45
HAKEM:
Tom Henning
YAYIN: ATV ve LİG TV

You may like these posts