isin karaca AŞKIN UYANIŞI albümü

ışın karaca AŞKIN UYANIŞI albümü

4.albümünü ekim ayında çıkması düşünülen Işın Karaca, hem müzik piyasasının kötü halini vede kendi içinde yaşadığı müzikal keşifler sebebiyle, albümün yayın tarihini ekim ayına ertelediğini açıkladı. “Aşkın Uyanışı” adını taşıyacak albümde kendi şarkılarına da yer verecek olan sanatçı, internet sitesi aracılığıyla 3 yıl önce tanıştığı genç şair Zeki Güner’le 6 şarkıyı beraber yazdıklarını söyledi. Zeki Güner’den geleceğin Murathan Mungan’î olacak diye bahseden Karaca, gençlere elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını belirtti.

Albümde kendi yazdığı şarkılarıyla ilgili oldukça heyecanlı olan sanatçı “İnsan kendi yazdığını okuyunca başka bir mana kazanıyor. Şarkıcılığım bir beden büyüyor. Düşüncelerim daha derin olunca bakış açımı değiştirdi. Her şey tek taraflı değilmiş. Aynaya bakıp hesap sormaktansa aynanın öteki tarafında olup kendi sorularıma cevap vermek de güzel geldi” diyor. Işın Karaca yaz aylarını ise Türkiye turnesinde geçirecek. Uzun süredir Türkiye turnesine çıkmayan Işın Karaca ve ekibi, yaz ayları boyunca ulaşabildikleri her şehirde hayranları ile buluşacak olmanın telaşını yaşıyor.

Albümün stüdyodan çıkar çıkmaz şarkı sözleriyle sizlerleyiz ;)

Kategorisi: yeni albümler | Tagged: albüm, güncel, gündem, haber, haberler, karaca, magazin, müzik, müzik haberleri, ışın, ışın karaca yeni albüm, ışın karaca şarkı sözleri

You may like these posts