how i met your mother 3. sezon finalini yaptı

üçüncü sezon finalinden bir shane
üçüncü sezon finalinden bir shane

Grevden sağ salim çıkmayı başaran en eğlenceli sit-com'lardan birisi olan Himym üçüncü sezon finali bu hafta yayınlandı. Diziyle ilgili bloglarda sezon finaline dair yapılan spoiler içerikli dedikodular doğru çıktıysa da beklenenden daha fazlası gerçekleşti denebilir. Eğer son bölümü seyretmediyseniz bu cümleden sonrasını okumamanızı tavsiye ederim.

Son bölümlerde Britney Spears'ı oynatarak ve sadık izleyiciye göre kötü bölümlerle daha bir reytinglere oynanmış olsa da bu son bölümde himym bir nebze düzeldi. Sezon finaline dair iki çarpıcı durum söz konusu.

1- Ted Stella'ya evlenme teklif etti. Stella'nın anne olma ihtimaliyse neredeyse sıfır. Çünkü bu karakteri canlandıran Sarah Chalke Scrubs ile pek bir meşgul ve Scrubs yeni sezonda abc'de yayınlanmaya devam edecek. Ee derseniz Sarah Chalke Scrubs ile yeterince meşgul olacağından Himym'e pek fazla zaman ayırması beklenmiyor. Zira üçüncü sezonda Ted ile birlikte olmaya başladıklarından beri de pek az bölümde boy gösterdi. Bu gibi gerçek sebeplerin yanında belirtmemiz gereken bir diğer noktaysa yaşlı Ted'in gördüğümüz iki çocuğu birbirine çok yakın yaşlarda. Stella ise 2. sınıfa giden bir kız çocuğuna sahip. Yine bundan hareketle Ted ve Stella evliliği mümkün değil. Tabii Stella'nın Ted'in teklifine cevap vermeden bölümün bitmiş olması da bizi kabul edecek mi muammasına düşürmedi değil.

2- Bir diğer yandan Barney hastanede yatarken Lily Ve Marshall kazadan hemen önce gözünün önünden bir film şeridi gibi neler geçtiği üzerine türlü geyikler yaparken Barney o esnada odaya giren Robin'e hülyalı ve bir o kadar da tatlı bir bakış attı. Anlaşılan o ki yeni sezonda aşık bir Barney göreceğiz.

Diziyle ilgili forum ve bloglarda şimdiden yeni sezonda neler olacağına, Ted ve Stella birlikteliğinin yanında Barney'nin nasıl bir değişim yaşayacağına dair teoriler yazılmaya başlandı.

You may like these posts