Kardelen Dizisi 1. bölüm Fragmanı

kardelen, kardelen 1. bölüm sesli fragmanı, kardelen 1.bölüm, kardelen 1.bölüm fragmanı, kardelen 1.bölüm özeti, kardelen yeni dizi izle



Ünlü oyuncu Kadir İnanır; başrolünü Zeynep Tokuş ile paylaştığı 'Kardelen' adlı televizyon dizisinde, hayranlarının karşısına ilk kez 'dede' rolüyle çıkacak..


Başrollerini Kadir İnanır ile Zeynep Tokuş'un paylaştıkları 'Kardelen' adlı dizinin tanıtımı önceki gün Bebek Otel'de gerçekleştirildi. İnanır, bir dede ile torununun ilişkisinin anlatıldığı dizide, taksi şoförlüğü yapan eski bir istihbaratçıyı canlandırıyor. İlk kez dede rolü yapacak olan yakışıklı aktör, şöyle konuştu:

DİZİ YAPMAK ÇOK ZOR
"Bu devirde dizi yapmak çok zor. Kaliteli iş için özenle çalışmak gerekir. Bunu için de zaman lazım. 100 dakikalık işi 6 günde çekerseniz, o işte kalite bulamazsınız. İnsan onurunu kıran bir durum var. Gecenin 05.00'inde sabah sahnesi çekiliyor. Nasıl bir mantık bu! Biz bu dizide sinema tadında bir iş yapıyoruz. Eminim ki; seyirciden çok büyük alkış alacağız."

SERT DEĞİL TATLI!
Dizinin ilerleyen bölümlerinde İnanır ile aşk yaşayacak olan Zeynep Tokuş ise çok heyecanlı olduğunu söyledi ve ekledi: "Kadir İnanır ismi, insanı telaşlandırıyor. İnsan onun yanında elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor. Onu tanıdıkça, sert mizacının altında yumuşak biri yattığını gördüm. Bu hali daha keyifli, önceden biraz ürkütüyordu beni. Biraz mesafe koyuyordum aramıza ama aslında Kadir Bey'in içinde çok tatlı, naif bir insan varmış. Onu bu tarafı ile tanıyabildiğim için çok şanslıyım."

Kaynak:sabah.com.tr

You may like these posts