Nokia N99 Hakkinda



Nokia n99 tüm Dünyanın yakından takip ettiği ve en kullanışlı cep telefonu firmasi olan Nokia'nın muhteşem modeli çıktığı anda büyük ilgi duyulucak kapış kapış millet 90 model şahin 80 modell kartal arabasını satıp bu Nokia N99 un sahibi olmanın peşinde olucak.Ne yazık ki benim gibi garibanlar da böyle resimlere baka baka ağlıcak:)


Şu ana kadar internette dedikodusu yapılan cep telefonlarının neredeyse tamamının bir zaman sonra resmi olarak duyurusunun yapıldığına şahit olduk. Fakat bu sefer dedikodusu yapılan model olan Nokia N99, gerçek olamayacak kadar iyi bir cihaz gibi duruyor. Fakat yine de söz konusu olan Nokia gibi bir dev olduğuna göre Nokia N99'un gerçek olma ihtimalini göz ardı etmiyoruz.

İnternet sitelerinde Nokia N99'un verilen özellikleri kullanıcıları oldukça heyecanlandıracak türden. 8 megapiksellik bir kameraya sahip olacağı belirtilen, kızaklı tam QWERTY klavyeli cihazın 3.2 inçlik dev bir ekranı bulunuyor. 16 GB dev dahili hafıza, miniSD kart desteği, GPS özelliği, Wi-Fi ve gelişmiş medya oynatıcı (MP3, DivX, XviD, MPEG ve AVI çalar) özellikleri ise göz kamaştırıyor N99'un.




You may like these posts