WarpFire Uzay Oyunu

Tarayıcı aracılığıyla online olarak oynanan ogame, travian gibi oyunların ne kadar bağımlılık yaptığını oynayanlarımız bileceklerdir. Ogame yapımcısı Gameforge daha sonra portföyüne bite fight, gladiatus, battle knight gibi oyunları da ekledi. Gerek reklamlar, gerekse ücretli satılan çeşitli avantajlara sahip eklentiler sayesinde binlerce oyun severi ücretsiz üyelikle sitelerine çekiyor.

Giriş Ekranı
Giriş Ekranı

Bugün gelen bir mail sonucu Gameforge şirketinin yeni bir oyun hazırladığını öğrendim. Beta aşamasında olan ve flash ile oynandığını belirten mail dikkatimi çekince oyuna kaydoldum. Adı Warpfire olan bu oyuna başladığınızda bir uzay geminiz oluyor. Ayrıca 10.000 kredi ve 1.000 thorium veriyor. Siz yaptığınız savaşlar ve topladığınız demirlerle kredi ile thorium artırmaya çalışıyorsunuz. Bunlar ilerde geminizi upgrade etmek veya daha güçlü gemilerle cephaneler almak için gerekli hammadde niteliğine sahipler.

Oyundan Bir Kare
Oyundan Bir Kare

Oyuna girdiğinizde de göreceğiniz gibi ogame vb oyunlara göre hayli farklı. Gerçektende flash arayüzde savaşıyorsunuz. Kısacası bilgisayara kurduğunuz bir oyun gibi savaş ve maden toplama işlerini anime bir şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Korsanlara karşı savaşıyorsunuz. Her yok ettiğiniz gemi size kredi, thorium ve deneyim puanı olarak geri dönüyor. Deneyim puanı oyun sıralamasında yükselmenizi sağlıyor. Yok ettiğiniz düşman sayısı arttıkça level atlanıyor. Leveller arttıkça ise harita değiştirme şansınız oluyor ve kademe arttıkça düşmanlarınız daha güçlü bir hal almaya başlıyor. Bence deneme amaçlı bile olsa kaydolup bir süre oynamalısınız. Zevkli bir oyun olduğunu belirtmeden geçemiyeceğim.

Ekran görüntüleri 1 - 2 - 3 - 4

Oyun Kuralları - Nasıl Oynanır?

You may like these posts