Eski modeminize 20 dolar indirim alın


Eski modeminize 20 dolar indirim alın


ZyXEL modemde kampanya başlatan Neotech, haziran boyunca tüketicilere eski ADSL modemlerini çöpe atmak yerine, 20 dolara değerlendirme imkanı veriyor.

Neotech, kablosuz iletişime geçmek isteyen tüketicilere, ZyXEL modemde yeni bir kampanya başlatıyor. Neotech, bu kampanya dahilinde, tüketicilere eski modemlerini çöpe atmak yerine, 20 dolara değerlendirme imkanı veriyor.

Kablolu ADSL modem sahiplerinin yanı sıra kablosuz ADSL modeminden memnun olmayanları ya da bu modemi değiştirmek isteyenleri hedefleyen kampanya çerçevesinde, eski modem 20 dolara geri alınarak yerine 89 dolar+KDV'lik yeni bir modem veriliyor. Böylece, yeni modemin tüketiciye maliyeti, yalnızca 69 dolar+KDV oluyor.

Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında sunulan ZyXEL P-660HW-T1 kablosuz ADSL modem, 5dBi kazançlı anteniyle geniş bir kablosuz kapsama alanı sağlıyor. Kablolu kullanıcıların da bağlanabileceği 4 port girişi bulunan P-660HW-T1, Medya BantgenişliğiYönetimi ile, internet bantgenişliğini, kullanıcılar ve uygulamalar için paylaştırma/yönetebilme imkanı sağlanıyor.

You may like these posts