lost 4x12 - 13: there's no place like home (part two)

2 saatlik sezon finali, muhtemelen bu sezon izlediğim en iyi dizi bölümü, hatta lost'un en iyi bölümüydü. 11. bölümde adadakileri dört bir yanda, hepsi başlarına bir iş açmaya hazır halde bırakmıştık. aslında o bölümün alttan alıp, hikayeleri tam aksiyon olacak yere kadar getirip askıda bırakmasından bu bölümün ne kadar gergin, hızlı ve olaylı olacağı az çok belliydi. ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası.
\

3. sezonun son sahnesiyle 4. sezonun finaline başlamak, 4. sezon finalini de aynı zaman dilimi içerisinde (hatta 3. sezonun bittiği yerden 5 dakika ilerideyiz resmen şu anda) yapmak nasıl bir manyak düşünce gücü gerektiriyor, tahmin bile edemiyorum. sezon finalinde benim en çok hoşuma giden bu oldu sanırım, ha bir de üstsüz sawyer tabii.

bu bölümde neler oldu, bundan sonra neler olacak bir bakalım. özellikle bu bölümden sonra dizinin gidişatının oldukça değişeceğini, artık adadan çıkalım kaçalım kurtulalımları iyice geride bıraktığımızı, önemli olanın ada ve orada kalmak olduğunu düşünüyorum.


You may like these posts