Menekşe İle Halil 36.Bölüm (Final)


Menekşe İle Halil 36.Bölüm (Final)


36. Bölüm FİNAL
Menekşe ile Halil’de muhteşem final

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” muhteşem bir final bölümü ile ekrana veda ediyor.

Berlin’de başlayıp, İstanbul’da devam eden büyük aşkın hikayesi, Bosna’ya kadar uzanan final bölümüyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

Menekşe ve Halil’in aşklarının üzerine yine Mustafa’nın gölgesi düşer. Hastaneden kaçan Mustafa, arkasında yeni izler bırakarak Menekşe ve Halil’in peşinde ilerlemektedir. Yusuf, Lalenin başından geçenleri öğrendikten sonra daha fazla Berlin’de kalamaz ve olayın içyüzünü öğrenmek için İstanbul’a gelir. Yusuf’un gelmesi ailede başka bir heyecana sebep olur.

Yusuf’un Laleye karşı tavrı herkes için çok önemlidir. Süheyla oğlunun başının tekrar derde girmesinden çok endişelenmektedir.

Menekşe ve Halil peşlerindeki tehlikenin farkında değildir. Komiser Ömer, olay büyümesin diye Mustafa’nın hastaneden kaçtığını Menekşe ve Halil’e söylemez ve onları korumak için koruma polisleri görevlendirir. Zeynep, Mustafa’nın kaçtığını öğrenmiştir ama o da komiserin emrine uyup bunu Halil’le paylaşmamak kararı alır. O hala Mithat’tan intikamını nasıl alacağını düşünmektedir.

Menekşe’nin ailesi Berlin’e dönmeyi düşünmektedir. Halil de her şeyi geride bırakıp Menekşe’siyle birlikte Bosna’da yaşamaya, çocuklarını babasının memleketinde büyütmeye karar verir.

Bugüne kadar önlerine çıkan bütün engelleri bir bir aşan Menekşe ve Halil’in aşkları sonsuza dek devam edecektir.
Yorum yapabilirsiniz!

You may like these posts