Asus Eee PC 1002HA

ASUS, ödüllü Eee PC ailesinin en yeni üyesi olan Eee PC 1002HA'yı piyasaya sundu. Bakalım Asus, yeni Eee'sine ne gibi özellikler eklemiş.
Batarya ile yalnızca 1,2 kg ağırlığında ve sadece 1 inç kalınlığında olan Eee PC 1002HA, öncelikle mobil kullanıma önem veren kullanıcılara hitap ediyor. Arkadan aydınlatmalı 10 inç LED ekranı (1024 x 600 piksel) parlak ve yüksek kontrastlı görüntü sağlıyor, daha az güç tüketiyor. Standart bir klavyenin %92'si kadar olan boyutuyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sunuyor. 1,3 megapiksel yerleşik web kamerası ve dijital mikrofonu ile her yerde, her an mobil video konferans yapılabiliyor.
Daha Fazla Esneklik
Eee PC 1002HA, 160 GB'lık depolama kapasitesinin yanı sıra, özel ASUS Eee Storage özelliği ile 10 GB çevrim içi depolama sağlar. Böylece, kullanıcılar, belgelerine ve multimedya dosyalarına her an ve her yerde ulaşabilir ve bu dosyaları, arkadaşlarıyla, aileleriyle paylaşabilirler. Parola belirleme özelliği ile kullanıcılar, izinsiz kişilerin verilerine erişmelerini önleyebilir. En önemlisi, Eee Depolama sayesinde kullanıcılar, önemli belgelerini yedekleyebilirler.

You may like these posts