Arda Turan kaza geçirdi :(

Kaza geçiren Arda idmana çıkmadı

Kaza geçiren Arda idmana çıkmadı
Galatasaray'ın başarılı yıldız oyuncusu Arda Turan, dün gece kaza geçirdi.

Arda'nın yara almadan kurtulduğu kazada, sarı-kırmızılı oyuncunun bulunduğu araçta hasar meydana geldi. Arda Turan'ın bu nedenle tedbir amaçlı olarak bugün antrenmana katılmadığı, yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Turkcell Süper Lig'in ilk 16 haftalık bölümünü 3. sırada bitiren Galatasaray, ikinci bölüm hazırlıklarına bugün başlarken, izinli olan Lincoln, Kewell ve Nonda'nın yanı sıra trafik kazası geçiren Arda Turan çalışmaya katılmadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ilk antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, ilk bölümde ısınma, açma ve germe çalışması gerçekleştirdi. Oyuncular, ana bölümde ise aerobik ve dayanıklılık koşuları yaptı.
Takımla birlikte koşuya katılan Hasan Şaş ile Emre Güngör'ün tedavilerine salonda devam edildi.

ARDA TURAN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan da dün gece geçirdiği trafik kazası sonrası bugünkü çalışmada yer almadı.
Arda'nın yara almadan kurtulduğu kazada, genç oyuncunun bulunduğu araçta hasar meydana geldi. Arda Turan'ın bu nedenle tedbir amaçlı olarak bugün antrenmana katılmadığı, yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Bu arada 18 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Semih Kaya da antrenmana katılmazken, kaleci Orkun'un tedavisi sürdü. Serkan Çalık, Uğur Uçar ve Murat Akça'nın ise rehabilitasyon çalışmalarına devam edildi.
Öte yandan Galatasaray, bu akşam basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla ikinci bölüm hazırlıklarını sürdürecek.

You may like these posts