CEZA ve KILLA HAKAN Bomba Plak 2008

Uzun zamandır beklenen CEZA ve KILLA HAKAN albümü "Bomba Plak" Dolunay Müzik ve Orjinal Müzik etiketi ile 20 Aralık'ta tüm müzik marketlerde yerini alıyor. İlk baskısı "limited edition" olarak gerçekleştirilen Bomba Plak vemuzik.com adresinden satışa sunuluyor.

Bomba Plak, limited edition üretiminde CEZA ve KILLA HAKAN hayranlarına dev imzalı poster, sticker, çok özel "cezahürat" hediye ediyor. İlk once Türkiye pazarında satışa çıkacak olan albümün prodüktörlüğünü Akşit Uğurlu yaptı. Bekir Karaoğlan ve Paolon gibi prodüktörlerde projeye destek verdiler.

Kayıtları Almanya'da gerçekleştirilen, 17 parçadan oluşan bu albümde M313s, Gekko ve Ayaz Kaplı gibi isimlerin düetlerini görmek mümkün. Avrupa'da piyasaya sürülecek olan versiyonda ise; Tommy S, Xavier, Naidoo, Sido, Alpagun, Jonnesman, Olli Banjo, Kerry James ve daha bir çok süpriz isim parçalara eşlik ediyor.

Ceza ve Killa Hakan "BOMBA PLAK" albümü için "şimdiye kadar yaptıklarımızdan farklı bir çalışma oldu" diye yorumluyorlar. Sokakların dilini anlatan, underground, yerine gore espirili ama sert ve ciddi bir album dinlemeye kendinizi hazırlayın...


CEZA ve KILLA HAKAN albümü 20 Aralık'ta çıkıyormuş,"Bomba Plak" isimli albümleri Dolunay Müzik ve Orjinal Müzik etiketi ile çıkacakmış ve yanında CEZA ve KILLA HAKAN hayranlarına dev imzalı poster, sticker, çok özel "cezahürat" hediye ediliyormuş,Açıkcası çok merak ettim bende albümü :)
Ceza & Killa Hakan - Bomba Plak Abümlerinde Toplam 17 parça var;
1-Bu Bizim Yolumuz
2-Delıght
3-Rar Özgürlük Demek
4-Ayrı Gayrı Yok
5-Üzerimizde Gözler
6-Kapı Çalıyor Kim O
7-Kaçıncı Asır Kaçıncı Basım
8-Topraktandır Özümüz
9-Bomba Plak
10-Paydos
11-Mazide Kaldı
12-Basit Bir Suç
13-Killa
14-Hızlanma Vız Gelir
15-Bal Peteğinde Sinek
16-Geceden Korkma Gel
17-Bu Bizim Yolumuz Orıentatıon Remix
İsterseniz şu anda www.vemuzik.com 'dan ön sipariş verebilirsiniz
Albümden bir parça
İndir: Ceza & Killa Hakan - Delight

You may like these posts