A.R.O.G - CEM YILMAZ sinema cekimi online izle

A.R.O.G’A GİDEN MUTLU AYRILIR x

ir hal kazandırmakla birlikte espri kalitesinin yer yer düşmesine neden oluyor. Sonuç olarak iyi bir komedi filmi olmuş,” tespitinde bulunuyor. Radikal’in sinema eleştirmeni Uğur Vardan “Çok beğendim, çok güldüm” dedikten sonra filmle ilgili görüşlerini şöyle sürdürüyor: “Bir Cem Yılmaz filminden ne bekleniyorsa onların hepsi var. G.O.R.A. ilk olması açısından bir kült film oldu, A.R.O.G’un sinema tarihimizde nereye oturacağını şu an kestirmek güç, ama A.R.O.G da iyi bir komedi filmi.”
SEYİRCİYE İLAÇ GİBİ GELECEK
SİYAD başkanı Murat Özer ise “Teknik ve hikâye anlatımı açısından G.O.R.A.’dan çok daha iyi bir film A.R.O.G. Cem Yılmaz gerçekten kendisini geliştirmiş. Enikonu sağlam hikâyesi var filmin, skeçler üzerinden yürümüyor. A.R.O.G, son dönemde kötü giden sinemamızdaki komedi anlayışının çıtasını yükseltebilir,” tespitinde bulunuyor. Sinema yazarı Talip Ertürk A.R.O.G’un G.O.R.A.’ya göre senaryosunun daha iyi yazılmış olduğunu belirtikten sonra “Cem Yılmaz ‘tek adam’lıktan sıyrılıp yan karakterleri öne çıkarmayı başarmış. Film güzel işliyor, lakin zirve noktalarının, patlayıcı esprilerin eksikliği hissediliyor. Kötü komedilerin art arda geldiği bu dönemde A.R.O.G seyirciye ilaç gibi gelecektir. Filmde Rıdvan kullanımı da şahane,” diyor. Sinema yazarı Cem Altınsaray ise “Cem Yılmaz, film çekerken belli ki kendi de çok eğleniyor, dolayısıyla biz de rahat rahat güldük. Ellerine sağlık” diyerek basın gösterimine gelen insanların düşüncelerine tercüman oluyor.
ellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü.
Filmde, G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif’e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı komedide Arif’in yeni maceralarını izleyeceğiz

A.R.O.G - CEM YILMAZ sinema cekimi super goruntu

You may like these posts