baba ocagi dizisi 1.bolum

Baba Ocağı (Yeni Dizi) izle, Baba Ocağı (Yeni Dizi) bölümleri,Baba Ocağı (Yeni Dizi),Baba Ocağı (Yeni Dizi) videoları.Baba ocağı yeni dizi, baba ocağı konusu, baba ocağı oyuncuları, baba ocağı dizisi, baba ocağı yapımcısı, baba ocağı dizisinin konusu, baba ocağının karakterleri, baba ocağı star tv, star kanalının yeni dizisi baba ocağı



Sinetel Filmcilik’in yapımını üstlendiği çekimleri Muğla’nın Bozöyük köyünde devam eden BABA OCAĞI dizisi, çok yakında Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın yaptığı dizinin senaryosunu Baykut Badem, Filiz Ekinci ve Arzu Birol birlikte yazıyor.

Dizide Engin Şenkan, Ali Sürmeli, Burak Özçivit, Suzan Aksoy, Uğur Demirpehlivan gibi oyuncular rol alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Bir Ege köyünün saygın eşrafından olan Halil Efe, oğulları Murat ve Güven’i büyük umutlarla İstanbul’a ziraat eğitimi almaya göndermiş ancak iki kardeş kariyerlerini akademik eğitim yerine müzik sektöründe denemeye karar vererek, kendilerine Ersoy ve Cem’in de dahil olduğu bir müzik grubu kurup hareketli bir sosyal hayatın içerisine girmişlerdir. Annelerinin ekonomik yardımıyla her şey yolunda giderken bir bar kavgasıyla gazetelere manşet olan kardeşler Halil Efe’nin hasmı Seyfi efe’nin çabalarıyla hem babalarına yakalanır hem de bohem hayatları tüm köy ahalisinin diline düşer. Halil Efe öfke ile İstanbul’ a giderek çocukları apar topar köye götürür. Niyeti çocukları burada tarla da çalıştırarak adam etmektir. Oysa gerek grubun diğer iki üyesi gerekse kardeşlerin kız arkadaşları bu kadar kolay pes etmek niyetinde değildir. Önce Güven’in kız arkadaşı Özge, ardından da diğer arkadaşları bir karavana doluşarak Murat ve Güven’in yaşadığı köye doğru bir kurtarma operasyonunun içine dalar. Olaylara eski düşmanlıklar ve Murat ile Güven’in çocukluk aşkları İsmet ve Cemile de karışınca Beşparmak köyü sakin hayatına veda ederek komik ve birbiri adına patlak veren olayların içine sürüklenir.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

You may like these posts