Sony Ericsson W910′a En İyi Telefon Ödülü

GSM Association’ın düzenlediği Global Mobile Awards 2008′de Sony Ericsson W910 modeli en iyi telefon seçildi. 13.’sü düzenlenen ödülde Sony Ericsson’un geçen yıl çıkardığı W910 Walkman telefonu sunduğu özellikler ve kullanımı basit kılan tasarımıyla ödülü kaptı.

sony ericsson w910

Telefon esas olarak müzik odaklıyken 3D oyun, video ve yüksek hızlı internet gezintisine de olanak veriyor. Shake control sayesinde telefonu sallayarak şarkılar arasında geçiş yapılabilip oyunların kontrol edilebilmesi yenilikçi bir girişim oldu. Ruh haline göre şarkı seçen SenseMe yine fark yaratan bir özellik. Kutu içeriğinden çıkan 1GB Memory Stick Micro kart ile müzik arşivi oluşturabilmeniz de önemli bir ayrıntı.

SensMe özelliği, Media Manager yazılımıyla telefona gönderilen şarkıları tarzına ve ritmine göre değerlendirerek sınıflandırıyor. Sonrasında bulunduğunuz ruh haline göre seçim yapıp, bu türden parçaların şarkı listenizde yer almasını sağlıyor.

Sony Ericsson W910 için Juri yorumu şu şekilde “Her alanda başarılı, ilgi uyandıran ve kullanımı basitleştiren tasarıma sahip bir telefon olarak dünya çapındaki tüketicilerin 2007′deki hayallerini yakaladı”. kaynak: teknomag

Sony Ericsson W910 ,en iyi telefon, global mobile awards 2008, iyi telefon, sony ericsson, sony ericsson cep telefon, sony ericsson cep telefonları, sony ericsson cep telefonu, sony ericsson w910, sony ericsson w910i, walkman, walkman telefon

You may like these posts