Recep İbibik izle indir fragman ve özeti

recep ibibik“Recep İvedik”ten sonra şimdi de “Recep İbibik” filminin çekimlerine başlandı.

İzleyici rekorları kıran sinema filmi “Recep İvedik”ten sonra şimdi de “Recep İbibik” filminin çekimlerine başlandı. Yönetmen Oğuz Gözen, filminde Recep İvedik’in aksine hiç küfür olmayacağını söyledi.
Adını ilk duyulduğunda “çakma Recep İvedik” yakıştırmaları yapılan “Recep İbibik” filmi isim benzerliği dışında Şahan Gökbakar filminden farklı bir kulvarda yer alıyor.

Filmin yönetmeni Oğuz Özen, çalışmasını Recep İvedik’e benzetenlere İvedik’in bol küfürlü, müstehcen sahnelerinin bol olduğu bir film olduğunu belirterek, “Recep İvedik, Şahan’ın yaptığı omurgasız, senaryosuz, peşpeşe dizilen parodiler gibi. Küfürler, müstehcen sahneler var. Bizim yaptığımız Recep İbibik, bir kara mizah. İçinde hiçbir müstehcen bir sahne yok. Toplumsal taşlama. Ne ilginçtir ki bu kara mizah yıllarca horlanan ses sanatçısı Recep Bülbülses tarafından canlandırıldı” dedi. “Recep İbibik”te, Recep Bülbülses’le birlikte Gamze Tunar, İncilay Özdemir, Maşallah Ekrem, Şükran Çağman, Hüseyin Kelleci, Cemal Ariş, Güven Turgut, Cemal Ertokuş, Ayten Metin ve İlyas Özdemir rol alıyor. Film, dedesi padişahların horozlarını yetiştirmekle ün salan İbibik soyadlı bir adamın öyküsünü konu alıyor.

You may like these posts