dost msn nickleri YENI

dost

Para isteme benden dost kalalım ölesiye :) tabi bu espri dostluk para ile pul ile olacak bitecek şey değil. dostlar her zaman hatırllanmak isterler sizde dostlarınızı dost nickler ile hatırlayın.


Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar…

» Hayal kur, ne hayal kurmak istersen… Git, nerelere gitmek istiyorsan… Ol, ne olmak istersen.
. Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için

» Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten korkar.güneş yanlız olsada etrafa ışık yayar.üzülme doğruların talihidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar tek uçar…

» Eğer gerçekten birini seversen, Onu özgür bırak.! Sana ait olmak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R

» Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar. aşk kendinden emin bir şekilde sorar: ben senden daha candan ve daha yakınım. sen niye varsın ki bu dünyada? arkadaşlık cevap verir: sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için….

» Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek sevdiğimsin.

» RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir.ARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir.HAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve HAYAT; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır.açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle..
.

» ‘Yalnızca bizim gibi insanlar,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar- amacı doğru olarak olduğu gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar- bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler..

Herşeyi yap ama dostuna ihanet yapma.

» Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun

You may like these posts